KunststofenRubber.nl

Cursus Matrijzen voor kunststoffen B vernieuwd

03 juli 2014 om 15:06 uur

In de markt van kunststof producten staat de cursus 'Matrijzen voor kunststoffen B' bekend als dé cursus als het gaat om de ontwikkeling van kunststof producten en matrijzen. Dat komt vooral door de praktische onderwerpen die aan de orde komen én de samenwerking van verschillende specialismen.


De cursist leert ook wat belangrijk is voor andere afdelingen. Hierdoor worden faalkosten tot een minimum beperkt en time-to-market aanzienlijk verkort.

 

Het lesmateriaal is voor het komende cursusseizoen drastisch aangepast en is daarmee veel interactiever en toegankelijker geworden. De cursus wordt gegeven op HBO-niveau. Na de theoretische behandeling van onderwerpen wordt in een projectteam van circa vier tot vijf cursisten gewerkt aan een eindopdracht.

 

De interactie tussen docenten en medecursisten die zo ontstaat, wordt door oud-cursisten als erg waardevol aangemerkt. In het open traject wordt de cursus verzorgd in Eindhoven (start 8 oktober) en Utrecht (start 6 oktober). Bedrijfsintern kan de cursus ook in het Engels gegeven worden.

 

Meer informatie: www.mikrocentrum.nl

 

Via Twitter volgen wij ...