KunststofenRubber.nl

Kunststoffen 2014: Groneman

22 september 2014 om 08:14 uur

Kerb Konus inserts voor kunststoffen worden na het spuit- of persproces aangebracht. Dit voorkomt stilstandtijden, verlaagt de kosten en vergroot de productie, aldus de fabrikant. De zelftappende draadbussen zijn verkrijgbaar bij Groneman in Hengelo.


De Ensat is een zelftappende insert die in het kunststof product wordt gedraaid. Deze is geschikt voor alle kunststoffen en voor toepassingen waarbij grote axiale krachten op de verbinding worden uitgeoefend. Hij is ook geschikt voor glasvezelversterkte materialen. De Ensat is zowel in messing als in andere materialen leverbaar in afmetingen van M.2,5 tot M.30.

 

De BancLok is uitgevoerd met verschillende buitenprofielen. Deze wordt in het opnamegat gedrukt, waarbij de segmenten enigszins naar binnen buigen. Door het indraaien van de bout worden de segmenten weer in hun oorspronkelijke vorm gebracht. Het speciale buitenprofiel zorgt daarbij voor een goede verankering in het materiaal, zowel in radiale- als in axiale richting. Leverbaar van M.2 tot en met M.8 in messing.

 

Voor ultrasonore en thermische montage biedt het Soniclok programma veel mogelijkheden. Dit type verbinding voor thermoplasten biedt voordeel bij seriemontage, en is leverbaar als moer en draadstift van M.2 tot en met M.10 in messing.

 

www.groneman.nl

 

 

Via Twitter volgen wij ...